عده ای از محققان نظریه هایی را مطرح کرده اند که مکانیسم های مکانی و زمانی نقشی در آن ایفا می گنند که به آن نظریه ی طیفی-زمانی می گویند. این نظریه ها فرض را بر این می گذارند که اطلاعات هامونیک های پایین و بالا در تعیین نواک موثر هستند. مکان اولیه تحلیل در حلزون گوش صورت میگیرد و الگوی زمان خوشه های عصبی که برانگیخته می شوند مورد بررسی قرار میگیرند.

تجزیه و تحلیل زمانی هنگامی رخ می دهد که سطح شنوایی سیستم در هسته ی حلزون گوش سمعک زیمنس بالا تر از اعصاب شنوایی باشد. در مدل ارائه شده توسط مور، صدا از طریق مجموعه ای از فیلترها عبور می کند و هر کدام مربوط به مکان خاصی از پردهی اصلی هستند. الگوی زمانی تکانه های عصبی در هر CF توسط شکل موجی که مربوط به پردهی اصلی است تعیین می شود. فواصل بین سنبله ای در هر CF تعیین می شود و سپس وسیله ای این فواصل را در CFهای متفاوت با هم مقایسه میکند و فواصل زمانی عادی را مشخص میکند. این وسیله ممکن است اطلاعات را در طول زمان بدست آورد. به طور کلی، فواصل زمانی که پیدا می شوند به جز اساسی مربوط هستند. نواکی که شنیده می شود هم مربوط به صورت عددی این فاصله است. برای مثال، اگر مهم ترین فاصله ی زمانی 5ms است، نواک دریافتی به فرکانس 200 هرتز مربوط می شود.

الگوی زمان ثابت و کیفیت صدا

تقریبا تمام صداهایی که در زندگی روزمره با آنها مواجه هستیم، دارای فرکانسهایی با سطوح خاص و فاز نسبی هستند. توزیع انرژی در طول فرکانس یکی از عوامل عمده ای است که کیفیت صدا را تعیین می کند. کیفیت صدا به صورت "ویژگی حس شنوایی از نظر شنونده که بتواند دو صدای کاملا مشابه که بلندی و نواک متفاوتی دارند بتواند به درستی قضاوت کند" تعریف می شود. تفاوت در کیفیت صدا ما را قادر می سازد تا نت های یکسانی که توسط پیانو؛ ویولن یا فلوت نواخته می شوند را تشخیص دهیم.


بهبود کم شنوایی و کاربرد سمعک زمانی ,مربوط ,فواصل ,کیفیت ,شنوایی ,تعیین ,فواصل زمانی ,پردهی اصلی ,سمعک زیمنس ,الگوی زمان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گیم سنتر کاکتوس پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان remapdoctor1 فلزیاب کردستان 09102191330 ژنرال اســـــــکا فلزیاب اصفهان 09102191330 مهد کودک و پیش دبستانی ثنا